Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης μετά τη σύλληψη τη μητέρας – «Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί του Μίχου και της 38χρονης

Εντολή να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί της μητέρας και της οικογένειας του Ηλία Μίχου

Must Read

Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό, πραγματοποιούν αυτή την ώρα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία γύρω από την υπόθεση φρίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn, μετά τη σύλληψη της 38χρονης μητέρας η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, ενώ έχουν ήδη κατασχέσει κινητά τηλέφωνα και usb στα οποία ενδέχεται να εντοπιστούν σημαντικά στοιχεία.

Εντολή να ανοίξουν οι λογαριασμοί

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλμπου Βουρλιώτη. Ο κ. Βουρλιώτης παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου Ηλία Μίχου και των συγγενών του (της συζύγου και του γιου τους) αλλά και οι λογαριασμοί της 38χρονης μητέρας.

Σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Στην περίπτωση που από την έρευνα διαπιστωθεί ότι έχουν διακινηθεί χρηματικά ποσά προερχόμενα από τη μαστροπεία, τότε τα χρήματα θα δεσμευτούν και θα σχηματιστεί δικογραφία. Παράλληλα, θα ασκηθεί στους εμπλεκόμενους δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This