«Καίνε» οι καταθέσεις της 12χρονης: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που τήν συνόδευε στους βιαστές της;

Οι Αρχές «πλησιάζουν» πρόσωπο-κλειδί που φέρεται να πήγαινε σε όλα τα ραντεβού - 300 τηλέφωνά του βρίσκονταν στο κινητό της ανήλικης

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα θα εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»;

Ένας άλλος άνδρας φαίνεται πως κάνει την «εμφάνισή» του στις έρευνες των αστυνομικών, ο οποίος και φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού της ανήλικης με τους βιαστές στον Κολωνό. «… ένα δεύτερο άτομο ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού» είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 12χρονη. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Με αυτά τα λόγια, το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς την υποψία που υπήρχε για ύπαρξη συνεργού του 53χρονου. Ο… «Μιχάλης» όπως κατονόμασε τον συγκεκριμένο άνδρα η ανήλικη κατά την αρχική της κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές, ενώ συνόδευε το κορίτσι στο μετρό των Σεπολίων όπου είχε οριστεί ως μόνιμο σημείο συνάντησης. Η 12χρονη δεν έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το «Μιχάλη» στις συμπληρωματικές της καταθέσεις, ενώ όπως περιγράφουν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη της μητέρας της, έχει «βυθιστεί» στη σιωπή.

Το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο social media

Η φωτογραφία που έχει επιλέξει για το προφίλ της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά. Μάλιστα μέσα από εκεί εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνια για τα παιδιά της, μιλώντας για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική. Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά από τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής. Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου. Περιστασιακά στο μαγαζί πήγαινε και τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Τα παιδιά της οικογένειας παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που είναι 19 ετών. Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Οι ηλικίες τους είναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστόσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.

Διαβάστε ακόμα:

Πολιτικός, παπάς και δημοσιογράφος στη λίστα της ντροπής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This