Τι ζωγράφισε το 4χρονο αγόρι που έπεσε θύμα ασέλγειας από τον 28χρονο – Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη

Οι δυο ζωγραφιές που τρόμαξαν τον πατέρα και απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο

Must Read

Συγκλονίζεται για μια ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία με την υπόθεση που έγινε γνωστή το περασμένο έτος, ωστόσο μόλις προχθές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου που ασέλγησε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού, το οποίο πρόσεχε η μητέρα του. 

Το μικρό παιδί, τέκνο γιατρού, γνωστού στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, έδωσε τα πρώτα σημάδια που άρχισαν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι της φρίκης, μέσα από τις ζωγραφιές του. Λίγο προτού διαπιστώσουν οι γονείς του ότι το αγοράκι είχε πέσει θύμα των διαστρεμμένων ορέξεων του γιου της οικογενειακής τους φίλης, η συμπεριφορά του παιδιού είχε παρουσιάσει αλλαγές. Το παιδάκι ταραζόταν όταν έβλεπε σκηνές στην τηλεόραση όπου άνθρωποι έρχονταν πιο κοντά και αγκαλιάζονταν, ενώ δύο από τις ζωγραφιές του κινητοποίησαν αμέσως τον πατέρα, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αρχικά ο πατέρας του 4χρονου παρατήρησε ότι το παιδί είχε ζωγραφίσει ένα μαύρο σύννεφο, σχέδιο εντελώς ασυνήθιστο για την ηλικία του. Αυτή η ζωγραφιά ήταν δείγμα της ψυχολογικής του κατάστασης. Ακολούθησε μια δεύτερη ζωγραφιά όπου το παιδί είχε σχεδιάσει ένα ανδρικό μόριο. Οι γονείς απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος όταν εξέτασε το παιδί, το ρώτησε σε ποιον ανήκει αυτό το σχέδιο, με το ίδιο να αναφέρει τον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη, γιο της νταντάς του. Ο παιδοψυχολόγος κατάφερε να «ξεκλειδώσει» το παιδί το οποίο περιέγραψε όλη τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του 28χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε προβεί σε κακοποιητικές σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του.

Η καταγγελία των γονέων έγινε τον Ιούλιο του 2021, ενώ η η ποινική δίωξη σε βάρος ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022! Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου δεν εκδόθηκε ποτέ ένταλμα σύλληψης και η ΕΛ.ΑΣ. πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα μόλις πριν από μερικές ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και αναμένεται να κληθεί το επόμενο διάστημα για να δώσει εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή ερευνάται ο ρόλος της 52χρονης μητέρας του, η οποία είχε αναλάβει να φροντίζει το 4χρονο αγοράκι. Η οικογένεια του παιδιού έχει καταγγείλει ότι ο γιος της ασελγούσε σε βάρος του παιδιού ενώ η ίδια γνώριζε και τον κάλυπτε.







Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This