Αυτός είναι ο 39χρονος πατέρας που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης

Υπάλληλος σεκιούριτι και πατέρας 9χρονου παιδιού ο παιδοβιαστής - Τον αναγνώρισε η 12χρονη

Must Read

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται από χθες ένας 35χρονος και ένας 39χρονος που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε και νέα σύλληψη ενός 55χρονου.

Ο 39χρονος άνδρας, που κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον συνέλαβαν χθες στο σπίτι του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης (ένα από τα τρία που εξέδωσε η ανακρίτρια), μετά από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το μικρό κορίτσι.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα τάμπλετ και ένα όπλο, για το οποίο είχε νόμιμη άδεια.

Ο 39χρονος, σε αναρτήσεις του στο Facebook δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες με όπλα, τη μηχανή του αλλά και στιγμιότυπα με σκύλους, στους οποίους φαίνεται να έχει αδυναμία.




Ο 39χρονος πατέρας, κατηγορείται ότι βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη, αφού πρώτα επικοινώνησε με το προφίλ του κοριτσιού στην εφαρμογή Blindchat που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Η 12χρονη τον αναγνώρισε

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη, παρά μόνο συνομίλησε μαζί της, ωστόσο η 12χρονη στην κατάθεσή της τον αναγνώρισε ως βιαστή της.




Έλαβαν προθεσμία οι δύο συλληφθέντες

Την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας για τις απολογίες τους οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες χθες ,μετά τα τέσσερα συνολικά εντάλματα που εκδόθηκαν για “πελάτες” του Ηλία Μίχου που συναντήθηκαν με το παιδί, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από το κορίτσι, που είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.




Δείτε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη και ένας 55χρονος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This