Χαροπαλεύει η 21χρονη που καταπλακώθηκε από ΙΧ: «Το παιδί μου ήταν η χαρά της ζωής»

Άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός

Must Read

Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την παράσυρση και τον σοβαρό τραυματισμό μίας φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη που ενώ προσπάθησε να περάσει τον δρόμο καταπατήθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε.

 






Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 21χρονη μετά το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη που έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, χθες τα ξημερώματα. Η φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Η κοπέλα ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή.

Ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, παρέσυρε την άτυχη κοπέλα, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και έκτοτε αναζητείται. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δυο παρκαρισμένα οχήματα, και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα, όπου και έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη. Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που το γκρι όχημα του φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο, ενώ οι άνθρωποι που είδαν ή άκουσαν τη μοιραία πρόσκρουση, φαίνεται να τρέχουν να τον σταματήσουν, ενώ κάποιοι τον κυνήγησαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τη στιγμή της παράσυρσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος: «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα». Ο οδηγός έφυγε από την οδό Ιασωνίδου, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος. H Ελληνική Αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος -αρχικά δεν υπήρχαν στο όχημα- κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

«Το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν»

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα. «Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης. Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

 






Διαβάστε ακόμα:

Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This