Γιάννης Βούρος: Απ’ το «Σπασμένο γυαλί» στο σπασμένο τζάμι – Τον έκλεψαν κοντά στη Βικτώρια

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ασφάλεια εδώ, ασφάλεια παρά πέρα, ασφάλεια πουθενά… Μπορεί να την «ευαγγελίζεται» η Ν.Δ., αλλά ασφάλεια οι πολίτες δεν βλέπουν πουθενά. Τουλάχιστον όχι σε περιοχές πέριξ της Κυψέλης και της πλατείας Βικτωρίας, εκεί όπου την Παρασκευή το βράδυ έπεσε θύμα κλοπής ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Τα κλεφτρόνια, βλέπετε, δεν κάνουν διακρίσεις… «Γδέρνουν» και δημάρχους. Βγήκε ο άνθρωπος να πάει στο αυτοκίνητό του, κατάκοπος, μετά τη βραδινή παράσταση που είχε στο θέατρο Πόλη, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σπασμένο γυαλί», και τα βρήκε όλα σπασμένα και κλεμμένα! Ο δήμαρχος έζησε κι αυτός με την σειρά του όλα όσα ζουν οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας.

«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου», λέει ο Γιάννης Βούρος, «άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο, ταυτότητα, διαβατήριο, διπλώματα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κ.λπ. Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από το θέατρο τα σχετικά έγγραφα» τονίζει απελπισμένος ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής του θεάτρου, μήπως και φιλοτιμηθούν τα καλόπαιδα, όπως τα χαρακτηρίζει, και του δώσουν πίσω τα χαρτιά του.

Όσα έζησε περιέγραψε και στο προφίλ του στο facebook, με τις αναρτήσεις συμπαράστασης από πολίτες που έχουν πάθει τα ίδια να διαδέχονται η μια την άλλη.

Δηλαδή, κύριε υπουργέ, αγαπητέ κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να προστατευτούν;

Τι απαντάτε στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο, και στους χιλιάδες πολίτες που κάθε μέρα ζουν το ίδιο δράμα στις γειτονιές του κέντρου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This