12-7-2020

«Βομβάρδισαν» με… γλάστρες τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων στο Αίγιο

Άπρακτοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια να διαρρήξουν μια επιχείρηση ποτών στο Αίγιο τα μέλη της διαβόητης «σπείρας των χρηματοκιβωτίων», που έχει ρημάξει τους τελευταίους μήνες τα καταστήματα της περιοχής.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τους κακοποιούς άρχισαν να τους «βομβαρδίζουν» με… γλάστρες αναγκάζοντάς τους να φύγουν κακήν κακώς!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν οι πέντε άγνωστοι εμβόλισαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο την τζαμαρία και το προστατευτικό ρολό ασφαλείας της επιχείρησης που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου.

Όλη η γειτονιά στο «πόδι»

Ωστόσο, από τον θόρυβο ξύπνησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που μένει στον πάνω όροφο και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Όσα ακολούθησαν είναι για γέλια και για κλάματα. Από τις φωνές του σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά, καθώς οι ένοικοι των παρακείμενων πολυκατοικιών βγήκαν και αυτοί στα μπαλκόνια τους και να καλούν σε βοήθεια!

Δείτε επίσης: Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα στην Άνω Πόλη

Μάλιστα, κάποιοι δεν έμειναν στις φωνές, αλλά άρχισαν να εκσφενδονίζουν ό, τι έβρισκαν μπροστά τους προς τους δράστες, από μπουκάλια μέχρι γλάστρες (!), φέρνοντας στον νου σκηνές από το έθιμο… μπότηδες που αναβιώνει στην Κέρκυρα κάθε Μεγάλο Σάββατο!

Μπροστά στο ενδεχόμενο να φάνε καμιά γλάστρα στο κεφάλι ή να συλληφθούν, οι κακοποιοί -ένας εκ των οποίων μάλιστα ήταν οπλισμένος με καραμπίνα– τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ