Στο υπασπιστήριο πρώην αρχηγού υπηρετούσε η αστυνομικίνα της σπείρας με τα πλαστά έγγραφα

Must Read

Τουλάχιστον 33 άτομα φαίνεται πως εμπλέκονται στο κύκλωμα κατάρτισης πλαστών εγγράφων που ξεσκεπάστηκε από την ελληνική αστυνομία και στο οποίο είναι αναμεμειγμένοι Έλληνες αστυνομικοί.

Η συγκεκριμένη σπείρα παρείχε έγγραφα με ελληνικά στοιχεία σε Αλβανούς ποινικούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ναρκωτικά, ληστείες και συμμετοχή σε εγκληματικές ομάδες.

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι πέντε αστυφύλακες και ένας ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσαν στα αστυνομικά τμήματα του Παγκρατίου, των Βριλησσίων, της Ελευσίνας και της Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, καθώς και μία γυναίκα που υπηρετούσε στο υπασπιστήριο πρ. Αρχηγού, ο οποίος όμως την απομάκρυνε όταν ενεπλάκη το όνομα της στην έρευνα.

Η τιμή πώλησης των πλαστών δελτίων ταυτότητας αλλά και των διαβατηρίων ξεκινούσε από πέντε χιλιάδες ευρώ και μπορούσε να φτάσει ως και τις σαράντα χιλιάδες ευρώ και παρέχονταν κυρίως σε Αλβανούς κακοποιούς που είχαν συλληφθεί στη Γαλλία, τη Βουλγαρία, την Ολλανδία και την Ισπανία.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις από τις Αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνες για την εύρεση κι άλλων υποθέσεων.

Δείτε επίσης: Άγνωστοι πυρπόλησαν τρία οχήματα του υπουργείου Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This