Τρία ερωτήματα για την επίθεση με βιτριόλι – «Αστείες» οι ποινές που προβλέπονται – Nέο βίντεο μετά την επίθεση (video)

Must Read

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της άτυχης 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση από μια μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όμως θα έχει σίγουρα προβλήματα όρασης.

«Μια γυναίκα που φορούσε μαύρα είχε κρυφτεί στα σκαλάκια δίπλα στο ασανσέρ και τη στιγμή που πήγα να μπω μέσα μου επιτέθηκε και μου έριξε στο πρόσωπο ένα ροζ υγρό. Δεν ξέρω ποια είναι», είπε στα ελάχιστα λεπτά που μίλησε με την αστυνομία, η άτυχη κοπέλα. Στο τμήμα της Ασφάλειας, κατέθεσαν ο νυν αλλά και ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, οι γονείς της και έξι φίλοι και φίλες της Ιωάννας.

Οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες τους στο κινητό της 34χρονης αλλά και στους λογαριασμούς της στα social media ενώ θα ζητηθεί άρση απορρήτου για να εντοπιστεί εάν δεχόταν απειλές που ίσως να μην είχε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα. 

Δείτε επίσης: Τι είπε η Ιωάννα στους αστυνομικούς – Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα (video)\

Τα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που περικλείουν αυτή την θολή έως τώρα υπόθεση, εφόσον κανένας από τον κύκλο της δεν έχει αναφέρει κάποια προσωπική κόντρα της ή αντιζηλία, είναι τα εξης:

  • Γιατί η μαυροφορεμένη γυναίκα επιτέθηκε στην Ιωάννα στον χώρο που εργαζόταν και όχι στο σπίτι της, εφόσον η ίδια επέστρεψε στο γραφείο μετά τις 18 Μαΐου όπου άνοιξε ξανά η εταιρία;
  • Γιατί επιτέθηκε πρωινή ώρα με κόσμο σε κεντρικό σημείο όπως η Θησέως;
  • Πώς έφτασε στο σημείο και πώς απέδρασε η μαυροφορεμένη γυναίκα με την χειρουργική μάσκα;

Σύμφωνα με μαρτυρία, μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα ρώτησε που κατευθύνθηκε η Ιωάννα μετά την επίθεση όμως εξαφανίστηκε. Το μπουκάλι από το βιτριόλι δεν βρέθηκε πουθενά στην περιοχή, προφανώς το πήρε μαζί της.

Άλλο ένα ακόμα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα:

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι πιθανόν η συγκεκριμένη γυναίκα να έχει κάποια σχέση με τον χώρο ή την περιοχή γιατί όπως όλα δείχνουν, φάνηκε να γνωρίζει πώς θα κινηθεί. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν κάποιες παλιές προστριβές της 34χρονης και αναζητούν περαιτέρω λεπτομέρειες και στοιχεία. 

https://www.youtube.com/watch?v=iXXIcvRE_WI

«Αστείες» οι ποινές που προβλέπονται

Ο γνωστός ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LIVENEWS, ανέφερε ότι ο Άρειος Πάγος χαρακτηρίζει ως βαριές σκοπούμενες σωματικές ανάλογες επιθέσει γι αυτό η κάθειρξη που προβλέπεται είναι μέχρι 10 χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=sFOvV0XDLus

«Αν η αστυνομία τον συλλάβει, δεν θα μπορεί να κρατηθεί προσωρινά. Με την υφιστάμενη νομοθεσία σε αδικήματα που τιμωρούνται μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη, θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρές οι προϋποθέσεις για να κρατηθεί. Αν συλληφθεί, θα αφεθεί ελεύθερος», ανέφερε ο ποινικολόγος.

«Θλίβομαι που δυστυχώς ο νόμος το αντιμετωπίζει μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Σε τέσσερα χρόνια πραγματική φυλακή θα είναι έξω», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This