Ο αγώνας των Πυροσβεστών συνεχίζεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λεύκας, όπου νωρίτερα το Σάββατο (02/05) ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο βιομηχανικής εγκατάστασης, πίσω από το πρώην εργοστάσιο της εταιρείας ελαστικών Pirelli.
Παρότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στο κομμάτι του περιορισμού της φωτιάς, οι προσπάθειες πλήρους κατάσβεσης θα συνεχιστούν –κατά πώς φαίνεται- όλη τη νύχτα, αφού τα υλικά που καίγονται είναι εύφλεκτα και δεν είναι από αυτά που σβήνουν άμεσα.
Παράλληλα, η επιχείρηση διεξάγεται μέσα σε τοξική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πυκνοί καπνοί καθώς καίγονταν ελαστικά και άλλα υλικά, γεγονός που προκάλεσε την αποστολή προειδοποιητικού μηνύματος από το 112.
Εικόνες από τη φωτιά στην Πάτρα



Δείτε επίσης:








