«Δράκος του Κάβου»! Ηταν οπλισμένος και έτοιμος για όλα – 50 αστυνομικοί στη σύλληψή του! Τι τους είπε όταν τον έπιασαν (video)

Must Read

Έτοιμος για όλα ήταν ο «δράκος του Κάβου» που συνελήφθη το απόγευμα το Σαββάτου, μετά από γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 50 αστυνομικοί. Ο Δημήτρης Ασπιώτης αναγνωρίστηκε από λουόμενο στην παραλία του Αγίου Γόρδη, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές και εντοπίστηκε λίγο αργότερα στη δύσβατη περιοχή του Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, της Νότιας Κέρκυρας.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη έπεσε από χαράδρα, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο ισχίο του, αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και στον σπόνδυλο. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και καταζητείτο  για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης, από την Αλβανία.

Εκτός από τους αστυνομικούς στην προσπάθεια σύλληψής του συμμετείχε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς ζητήθηκε η συνδρομή του  από θαλάσσης, επειδή το σημείο που εντοπίστηκε οδηγούσε σε απόκρημνη παραλία.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Star o Ασπιώτης είπε κατά τη σύλληψή του: «Έπρεπε να είχα παραδοθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν ήμουν πάντα εδώ στην καλύβα. Κρυβόμουν σε διαφορετικά σημεία μέσα στο δάσος».

«Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο» δήλωσε στο ΑΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός, ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση «δύσκολη». 

Η  αστυνομία ανακοίνωσε πως στην κατοχή του Ασπιώτη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπισμού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:

  • κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, οπλισμένο έτοιμο για χρήση, με φυσίγγιο στη θαλάμη
  • ένα (1) ακόμα κυνηγητικό φυσίγγιο
  • δύο (2) μαχαίρια με ξύλινη λαβή και δύο σουγιάδες μήκους λάμας από 15 έως 20 εκ.
  • τέσσερις (4) συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ( PowerBank )
  • δύο (2) κατσαβίδια
  • φωτιστική λάμπα ελαίου, μικρός προβολέας και επαναφορτιζόμενος φακός χειρός
  • ηλιακό πάνελ παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με καλώδια φόρτισης κινητών
  • τρεις (3) φορτιστές κινητών τηλεφώνων
  • μικρό χρηματικό ποσό
  • σακίδιο πλάτης παραλλαγής και ένας υπνόσακος ( Sleeping Bag )
  •  ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο καθώς και ρουχισμός

Δείτε το βίντεο από την ανάσυρσή του από την χαράδρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This