Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) στο φαράγγι Αγίας Ειρήνης στα Χανιά, όταν μία 65χρονη τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια πεζοπορίας και ακινητοποιήθηκε μέσα στο μονοπάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα φέρεται να έπεσε σε δύσβατο σημείο της διαδρομής, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να αδυνατεί να συνεχίσει την πορεία της.
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Μετά την ειδοποίηση των αρχών, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχείρησαν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της μορφολογίας του εδάφους.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν την τραυματισμένη γυναίκα και να την απομακρύνουν με ασφάλεια από το φαράγγι.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Στη συνέχεια, η 65χρονη παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τη μεταφορά της για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.
*Πληροφορίες από neakriti.gr
Δείτε επίσης:
- Τραγωδία στη Ρόδο: Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σε σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση οχημάτων
- Ο «χάρτης» των κλοπών οχημάτων: Ποιες περιοχές πλήττονται και πώς δρουν τα κυκλώματα







