Στο νέο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ξεναγήθηκε ο Πρωθυπουργός από εκπροσώπους της Intrakat και της Fraport

Must Read

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Σαντορίνης πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, με το γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σαντορίνη για το «άνοιγμα» του ελληνικού τουρισμού, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον Πέτρο Σουρέτη, διευθύνοντα σύμβουλο της Intrakat, και τους Βαγγέλη Μπαλτά, οικονομικό διευθυντή, και Ηλία Μαραγκάκη, διευθυντή λειτουργιών της Fraport Greece.

μητσοτακης σαντορινη

Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη, ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Σουρέτη, τον Δημήτρη Παππά, εντεταλμένο σύμβουλο Intrakat, καθώς και τον Bill Fullerton, ανώτερο στέλεχος της Fraport Greece.

καραμανλης σαντορινη

Ο Πέτρος Σουρέτης δήλωσε ότι η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου, ενώ τα υπόλοιπα τρία αεροδρόμια (Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω) βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης.

καραμανλης σαντορινη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This