Πέμπτη 13/5/2021

Στο νέο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ξεναγήθηκε ο Πρωθυπουργός από εκπροσώπους της Intrakat και της Fraport

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Σαντορίνης πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, με το γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σαντορίνη για το «άνοιγμα» του ελληνικού τουρισμού, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον Πέτρο Σουρέτη, διευθύνοντα σύμβουλο της Intrakat, και τους Βαγγέλη Μπαλτά, οικονομικό διευθυντή, και Ηλία Μαραγκάκη, διευθυντή λειτουργιών της Fraport Greece.

μητσοτακης σαντορινη

Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη, ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Σουρέτη, τον Δημήτρη Παππά, εντεταλμένο σύμβουλο Intrakat, καθώς και τον Bill Fullerton, ανώτερο στέλεχος της Fraport Greece.

καραμανλης σαντορινη

Ο Πέτρος Σουρέτης δήλωσε ότι η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου, ενώ τα υπόλοιπα τρία αεροδρόμια (Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω) βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης.

καραμανλης σαντορινη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ