Έχουμε «κιμπάρη» Δήμαρχο! Παγκάκι που δεν είναι παγκάκι, αλλά κοστίζει σχεδόν 6 χιλιάρικα

Must Read

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είναι σφιχτοχέρης όταν πρόκειται να χαλάσει λεφτά των Αθηναίων. Παρήγγειλε παγκάκια κόστους 5.700 ευρώ έκαστο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Σκάι αρνήθηκε ότι είναι παγκάκια, αλλά στον προϋπολογισμό η καταχώριση έγραφε «παγκάκι με ζαρντινιέρα».

Απολαύστε τις δικαιολογίες του Κώστα Μπακογιάννη για το παγκάκι που δεν είναι παγκάκι και δεν μπορεί να γίνει… πολεμοφόδιο:

«Δεν είναι παγκάκι. Δεν είναι παγκάκι! Είναι μια σύνθετη κατασκευή. Είναι μία ζαρντινιέρα, η οποία έχει διάμετρο σχεδόν τρεισήμισι (σ.σ.: τη διαφορά του τριάμισι από τα τρεισήμισι μέτρα δεν την έχει μάθει ακόμα ο ΓΑΠ των Μητσοτάκηδων), η οποία γύρω γύρω έχει μια ειδική μεταλλική κατασκευή, που είναι το παγκάκι, συνολικά ζυγίζει χίλια κιλά, για να μην μπορεί να γίνει πολεμοφόδιο, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα βουνό από σίδερα και ταυτόχρονα έχει πάνω ειδική βαφή για το αντιγκράφιτυ.
Γιατί το κάνουμε αυτό; 1ον: Γιατί θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον αστικό εξοπλισμό της πόλης. Γιατί αυτό που κάναμε μέχρι τώρα ήταν ότι παίρναμε πράγματα και τα πετάγαμε μετά από μερικά χρόνια. Εμείς τώρα θέλουμε να αντέχουν περισσότερο στον χρόνο.
2ον: Γιατί θέλουμε κατασκευές οι οποίες να μπορούνε να αξιοποιηθούν και να διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της πόλης. Τώρα πώς τα social media φτάσανε να το κάνουν όλο αυτό… […] Αυτή είναι η προίκα της πόλης από όλη αυτή την ιστορία. Έχουμε αυτή τη στιγμή ένα στοκ από παγκάκια κι από ζαρντινιέρες που μπορούμε να μοιράσουμε στα επτά διαμερίσματα…»

Α, ρε κατακαημένη Αθήνα, τι σου ’μελλε να πάθεις…

HΡΕΜΟΛΟΓΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This