«Ποια περιοχή θα κυριαρχήσει» η αιτία της άγριας συμπλοκής μεταξύ των ανήλικων «ταλιμπάν» στου Ζωγράφου

Must Read

Θέμα «επικράτησης» ήταν η άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μαθητών στου Ζωγράφου, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όπου τραυματίστηκε ένας 14χρονος από μαχαίρι. Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση δέκα ατόμων, ενώ ακόμη επτά έχουν αναγνωρισθεί.

Πρόκειται κυρίως για αλλοδαπούς που είναι μαθητές σε σχολεία της περιοχής, ενώ αιτία φέρεται να ήταν «ποια περιοχή θα κυριαρχήσει», καθώς από τη μια πλευρά ήταν μαθητές από Παγκράτι, Καισαριανή και Βύρωνα και από την άλλη μαθητές από Ζωγράφου και Πανόρμου.

Ανάμεσα στους ανήλικους «ταλιμπάν» που ταυτοποιήθηκαν είναι και δύο άτομα τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές, με κατηγορίες για σωματικές βλάβες και κλοπές.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της αστυνομίας, στο παρελθόν έχουν προκύψει άλλες δύο τέτοιες συμπλοκές, μία στα σκοπευτήρια της Καισαριανής και μία ξανά στου Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This