Χειροπέδες σε high tech αλλοδαπό που παρακολουθούσε με ασύρματους την Αστυνομία και το Λιμενικό!

Must Read

Τις κινήσεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού με ασυρμάτους συντονισμένους στις συχνότητές τους, παρακολουθούσε ένας αλλοδαπός στην Κέρκυρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να εμπλέκεται σε οργανωμένο κύκλωμα κακοποιών που δρα στο νησί.

Ο άνδρας συνελήφθη, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., σε εκτέλεση του διωκτικού εγγράφου, που εκκρεμούσε σε βάρος του αλλοδαπού αναφορικά με τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη ανθρωποκτονιών και απαγωγών! Παράλληλα, εκκρεμούσε σε βάρος του και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μέχρι και πομπό απώθησης… σκύλων

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του καταζητούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ασύρματοι συντονισμένοι στα κανάλια επικοινωνίας των αστυνομικών και λιμενικών υπηρεσιών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη οκτώ κινητά, δυο υπολογιστές, μια μάσκα, πέντε ζευγάρια γάντια, ένας πομπός για την απώθηση σκύλων, ένα όργανο για την εκτίμηση της ποιότητας κοσμημάτων και μια ζυγαριά ακριβείας. Μάλιστα, ο αλλοδαπός είχε πάνω του πλαστά έγγραφα και συγκεκριμένα δελτίο ταυτότητας, άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας οχήματος, το οποίο είχε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, που του άσκησε δίωξη για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί λειτουργίας ασυρμάτου. Στη συνέχεια οδηγήθηκε και στον εισαγγελέα Εφετών του νησιού, ο οποίος εξετάζει αν θα εκδοθεί άμεσα στην χώρα, όπου καταζητείται ή αν θα παραμείνει στην Ελλάδα έως ότου διερευνηθεί η παράνομη δραστηριότητά του στη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This