Σας ενδιαφέρει: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων του ΟΑΕΔ για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Must Read

Αναρτημένοι στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (oaed.gr) είναι πλέον οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα των 59.000 δικαιούχων αλλά και των παρόχων για το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2020 του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων για κρατήσεις θέσεων. Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • α) Τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους και
  • β) πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή οποιουδήποτε εγγράφου ταυτοποίησης για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί:

  • Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2020 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης.
  • Από τις 29 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα ισχύσει για τα παιδιά με αναπηρία (με ποσοστό 50% και άνω).

Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Επίσης, χθες άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2020-2021. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 11.59 π.μ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This