Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας… όταν μας στέλνουν τουρίστες

Must Read

Περίπου 1.500.000 τουρίστες υπόσχεται να φέρει φέτος στην Ελλάδα ο TUI. Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας που υπέγραψε χθες στην Κω ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με εκπροσώπους του γερμανικού ομίλου, τίθεται ως στόχος να ταξιδέψουν το 2020 στην Ελλάδα με τον TUI το 50% του αριθμού των τουριστών που διακίνησε το 2019 (περίπου 3.000.000 επισκέπτες).

Μεταξύ άλλων, θα υπάρξει συνδιαφήμιση υπουργείου και TUI, με την Ελλάδα να είναι ο πρώτος προορισμός τον οποίον ο TUI θα διαφημίσει και θα προωθήσει φέτος στους πελάτες της. Προβλέπονται, επίσης, κοινές δράσεις για την επέκταση της τουριστικής περιόδου τουλάχιστον έως το μέσο Νοεμβρίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προβούν σε από κοινού ενέργειες, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, η Lufthansa ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου δρομολογίου από το Μόναχο στη Ρόδο από τις αρχές Ιουλίου, που αναμένεται να δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες για τις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This