Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ τα small, πανάκριβα μεταξωτά εσώρουχα της «κοκκινομάλλας»!

Must Read

Ούτε λεπτό δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την «κοκκινομάλλα» Ειρήνη Μούρθου, στην Θεσσαλονίκη.

Αν και η 33χρονη έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών για την αποτρόπαια πράξη της, εντούτοις, οι ενδείξεις ότι πίσω από την  απαγωγή ίσως κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, δεν αφήνει στις Αρχές κανένα περιθώριο εφησυχασμού.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν στους αστυνομικούς οι αγορές στις οποίες προέβη η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου. Συγκεκριμένα φέρεται να αγόρασε μέσα σε μια μόνο ημέρα εσώρουχα αξίας 1800 ευρώ. Μάλιστα η προφυλακισθείσα ζητούσε πολύ μικρά νούμερα, καθώς έλεγε ότι είναι για μία φίλη της και όχι για την ίδια.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληφορίες του Star, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορούμενης, πιστεύοντας πως τα ποσά που θα βρουν θα τους δώσουν παραπάνω πληροφορίες για την πιθανή συμμετοχή της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Η 33χρονη πάντως στην απολογία της υποστήριξε πως η ξαφνική οικονομική επιφάνεια προήλθε από ροζ ραντεβού τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά κατάθεσε και μήνυση σε βάρος της 33χρονης για συκοφαντική δυσφήμιση.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This