Δευτέρα 17/5/2021

Καπετάνιος ferryboat βάζει «τσίτα» τσιφτετέλια και δείχνει τα γεννητικά του όργανα (video)

Η αυθαιρεσία ορισμένων ντόπιων που θεωρούν ότι είναι άτρωτοι καλά κρατεί!

Λουόμενοι που θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους στη διάσημη προστατευμένη παραλία στο Πόρτο Κατσίκι, καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του καπετάνιου του ferryboat που αγκυροβολεί παράνομα, ενώ ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από την ακτή.

Στο βίντεο κατέγραψε ο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής από την παραλία, φαίνεται το ferryboat να ελλιμενίζεται με Γιάννη Πλούταρχο τέρμα στα ηχεία, ενώ είχε και ανοιχτές τις μηχανές: «Ξαφνικά ακούγονται τσιφτετέλια πολύ δυνατά και έρχεται ένα ferryboat εκεί που είναι οι λουόμενοι. Στην αρχή θεωρήσαμε πως έκανε λάθος αλλά με φόρα ήρθε και έκατσε στα βότσαλα. Επειδή δεν έχει άγκυρα έβαλε μπροστά όλες τις μηχανές, τις εξατμίσεις» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Ο καπετάνιος είναι κεφάτος που είναι και DJ κάνει αφιερώσεις δυνατά, λέει από που αγόρασε τα ηχεία που είναι εκπληκτικής ηχορύπανσης» πρόσθεσε και τόνισε πόσο ενοχλήθηκαν οι λουόμενοι.

Μάλιστα, ο θρασύτατος καπετάνιος εκτός από το να απειλεί από τα μεγάφωνα όποιον εκφράζει την ενόχληση του, κατεβάζει τα παντελόνια του και δείχνει τα γεννητικά του όργανα: «έδειξε τα γεννητικά του όργανα και απειλούσε. Οι απειλές ακούγονταν και από το μεγάφωνο από τον καπετάνιο που είπε θα στείλει δύο παλικάρια να τους κάνουν μαύρους ενώ ανέφερε ότι έχει και αυτοκίνητο που θα τους ακολουθήσει».

Στην εκπομπή του Mega, μίλησε και ο δήμαρχος Λευκάδας, ο Χαράλαμπος Κάλος ο οποίος χαρακτήρισε την απόβαση παράνομη και τα γεγονότα απαράδεκτα, ενώ ανέφερε ότι μίλησε με το Λιμενικό και υποσχέθηκε ότι το Πόρτο Κατσίκι «θα έχει τη θέση που του αξίζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ