Καπετάνιος ferryboat βάζει «τσίτα» τσιφτετέλια και δείχνει τα γεννητικά του όργανα (video)

Must Read

Η αυθαιρεσία ορισμένων ντόπιων που θεωρούν ότι είναι άτρωτοι καλά κρατεί!

Λουόμενοι που θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους στη διάσημη προστατευμένη παραλία στο Πόρτο Κατσίκι, καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του καπετάνιου του ferryboat που αγκυροβολεί παράνομα, ενώ ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από την ακτή.

Στο βίντεο κατέγραψε ο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής από την παραλία, φαίνεται το ferryboat να ελλιμενίζεται με Γιάννη Πλούταρχο τέρμα στα ηχεία, ενώ είχε και ανοιχτές τις μηχανές: «Ξαφνικά ακούγονται τσιφτετέλια πολύ δυνατά και έρχεται ένα ferryboat εκεί που είναι οι λουόμενοι. Στην αρχή θεωρήσαμε πως έκανε λάθος αλλά με φόρα ήρθε και έκατσε στα βότσαλα. Επειδή δεν έχει άγκυρα έβαλε μπροστά όλες τις μηχανές, τις εξατμίσεις» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Ο καπετάνιος είναι κεφάτος που είναι και DJ κάνει αφιερώσεις δυνατά, λέει από που αγόρασε τα ηχεία που είναι εκπληκτικής ηχορύπανσης» πρόσθεσε και τόνισε πόσο ενοχλήθηκαν οι λουόμενοι.

Μάλιστα, ο θρασύτατος καπετάνιος εκτός από το να απειλεί από τα μεγάφωνα όποιον εκφράζει την ενόχληση του, κατεβάζει τα παντελόνια του και δείχνει τα γεννητικά του όργανα: «έδειξε τα γεννητικά του όργανα και απειλούσε. Οι απειλές ακούγονταν και από το μεγάφωνο από τον καπετάνιο που είπε θα στείλει δύο παλικάρια να τους κάνουν μαύρους ενώ ανέφερε ότι έχει και αυτοκίνητο που θα τους ακολουθήσει».

Στην εκπομπή του Mega, μίλησε και ο δήμαρχος Λευκάδας, ο Χαράλαμπος Κάλος ο οποίος χαρακτήρισε την απόβαση παράνομη και τα γεγονότα απαράδεκτα, ενώ ανέφερε ότι μίλησε με το Λιμενικό και υποσχέθηκε ότι το Πόρτο Κατσίκι «θα έχει τη θέση που του αξίζει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This