Πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στην Κάρπαθο! 74χρονος Ελληνοαμερικανός ο «ένοχος» (video)

Must Read

Ένας 74χρονος Ελληνοαμερικανός, ο οποίος επισκέφτηκε την Κάρπαθο και, κατόπιν, διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό, προκάλεσε αναστάτωση στο νησί της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο ηλικιωμένος είχε φθάσει στο νησί πριν από 10 ημέρες, μέσω πτήσης tsansit, καθώς οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ παραμένουν υπό απαγόρευση και, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, υποβλήθηκε κανονικά σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο της Κρήτης. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος ήταν θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, καθώς ο ηλικιωμένος είχε έρθει σε επαφή με αρκετούς συγγενείς του, στο -περίπου 150 κατοίκων- χωριό στο οποίο διέμενε, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This