«Καλώς τονε κι ας άργησε»! Στο Πήλιο για… δουλειές, αγνοώντας τα μέτρα ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Must Read

Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, τις εντολές της Βρετανικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις οποίες δεν επιτρέπεται στους Βρετανούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι διακοπές στην Ελλάδα, ο ήλιος και η θάλασσα, αποτέλεσαν λόγους ανωτέρας βίας και έτσι έφτασε στην χώρα μας μέσω Βουλγαρίας, προκειμένου να απολαύσει για ένα ακόμη καλοκαίρι τις ομορφιές του Πηλίου.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού,   έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον καυχιόταν για το ταξίδι του ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που έφτανε στην Αθήνα. Όσο για την παράκαμψη της απαγόρευσης της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου; Ποιός νοιάστηκε…!

Από το μπαλκόνι μάλιστα του σπιτιού του στο Πήλιο δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορωνοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς. Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά».

Και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

Όπως γράφει η Daily Mail το ταξίδι του κ. Τζόνσον δείχνει ότι όποιος βρετανός θέλει μπορεί να φτάσει στην Ελλάδα μέσω τρίτης χώρας παρακάμπτοντας τους κανόνες για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This