Τρίτη 15/6/2021

«Ζωάρα» ο πατέρας του Τζόνσον! Το έριξε στις καραβίδες σε ταβέρνα του Πηλίου

Τι και αν έγραψε στα «παλιά του τα παπούτσια» τα μέτρα για τον Κορωνοϊό και ήρθε για διακοπές στο Πήλιο; Τι και αν σχολιάστηκε από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του κόσμου για τον ωχαδελφισμό του; Για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού, πέρα βρέχει…

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», με το που έφτασε στο Πήλιο, πήγε σε ταβέρνα, όπου απόλαυσε το κρασάκι του και εκλεκτούς μεζέδες. Μάλιστα, ο μπαμπάς του Μπόρις Τζόνσον φρόντισε να δοκιμάσει και όλο το μενού: χωριάτικη σαλάτα, φρέσκα ψάρια και καραβίδες, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ καλό κοκκινο κρασί.

Κατά διαστήματα- όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία- έδειχνε να είναι απορροφημένος στο κινητό του. Μάλλον θα ήθελε να προσκαλέσει και άλλους Βρετανούς να απολαύσουν τις ομορφιές του Πηλίου- καθώς ο ίδιος είναι λάτρης της περιοχής- παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβάλλει οι ελληνικές αρχές στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Στάνλεϊ Τζόνσον έφτασε αεροπορικώς στην χώρα το βράδυ της Τετάρτης μέσω Βουλγαρίας και μάλιστα… πανηγύρισε το «κατόρθωμά» του αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ώρα της προσγείωση και το αεροδρόμιο, με τον ίδιο να φοράει μάσκα!

Όπως φαίνεται, για τον 79χρονο πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού οι διακοπές στην Ελλάδα, ο ήλιος και η θάλασσα, αποτέλεσαν λόγους… ανωτέρας βίας κι έτσι αγνόησε τις οδηγίες του γιου του προκειμένου να απολαύσει για ένα ακόμη καλοκαίρι τις ομορφιές του Πηλίου, όπου η οικογένεια διατηρεί πολυτελή βίλα! Όσο για την παράκαμψη της απαγόρευσης της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο ως τις 15 Ιουλίου, ποιος νοιάστηκε; Άλλωστε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Στάνλεϊ Τζόνσον δήλωσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ότι είναι στο Πήλιο για… «σημαντικές δουλειές»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ