«Ελλάδα 2021»: Άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπως το 2004;

Must Read

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» της Γιάννας Αγγελοπούλου ξεσηκώνει τις πρακτικές που είχε εφαρμόσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προκήρυξε διαγωνισμό για την ανακήρυξη αδειούχων που θα αναλάβουν την παραγωγή και εμπορία αναμνηστικών προϊόντων εν όψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 (μπλουζάκια, καπέλα, κοσμήματα, πορσελάνινα-κεραμικά είδη, χαρτοσχολικά είδη).

«Διακήρυξη για τη Σύναψη Σύμβασης Παραγωγής και Εμπορίας Προϊόντων Φερόντων τα Σήματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Κατόπιν Παραχώρησης Άδειας Χρήσης Αυτών (Licensing)», αναφέρεται στον τίτλο της σχετικής πρόσκλησης της επιτροπής.

Μέχρι τώρα όσα δηλώνουν τα μέλη της επιτροπής της «Lady G» κάθε άλλο παρά τιμούν τους ήρωες της Επαναστάσεως. Φαίνεται όμως πως o κατήφορος έχει συνέχεια και αυτός ο συρφετός θα κάνει τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη και των άλλων οπλαρχηγών να τρίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This