Διπλωματικό θρίλερ: Στα κρατητήρια 17 Ουκρανοί, ανάμεσά τους και παιδιά, λόγω κορωνοϊού!

Must Read

Ένα απίστευτο διπλωματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ουκρανία και Ελλάδα, όταν και προσγειώθηκε στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πτήση από το Κίεβο.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 17 τουρίστες από την Ουκρανία, 15 ενήλικοι και δύο παιδιά, οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς δεν επιτρέπεται ακόμη η προσέλευση πολιτών από τρίτες χώρες στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ενωση γενικότερα. Οι ελληνικές αρχές αμέσως τους ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να υπογράψουν τα συναινετικά έγγραφα και να επιστρέψουν ως όφειλαν στην πατρίδα τους, ωστόσο, οι ίδιοι αρνήθηκαν και ζήτησαν να τους επιτραπεί η παραμονή στη χώρα μας. Όμως, αυτό δεν μπορούσε βα γίνει αποδεκτό και έτσι μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των κρατητηρίων του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών, όπου και κρατούνται.  Μάλιστα, οι τουρίστες  επικοινώνησαν με τον πρέσβη της πατρίδας τους στην Αθήνα, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να τηρήσουν το γράμμα του νόμου και να επιστρέψουν στο Κίεβο. Υστερα, πάντως, από συνεννόηση των ελληνικών Αρχών με τις ουκρανικές, αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με πτήση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Πρώτη είδηση στην Ουκρανία

Σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο ξεσπά για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν οι ελληνικές αρχές, αναφέροντας ότι το θέμα αποτελεί μία από τις κυριότερες ειδήσεις στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

«Επειδή ο ελληνικός τουρισμός πλήττεται και θα έρθουν (όπως κάθε χρόνο) οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού στο Κίεβο να διαφημίσουν το προϊόν τους δεν θα πρέπει να ξαφνιαστούν από την ψυχρή υποδοχή που θα λάβουν. Γιατί όλα στη ζωή έχουν ένα κόστος.» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This