Ιερέας που έδιωξε την 74χρονη με μάσκα: «Παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου ο κορωνοϊός – Πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν» (video)

Must Read

Την δική του άποψη εξέφρασε δημόσια ο πατέρας Ιγνάντιος, μετά την είδηση που τάραξε την κοινή γνώμη, όταν ο ίδιος έδιωξε από την Θεία Λειτουργία μια 74χρονη γυναίκα επειδή φορούσε μάσκα μέσα στην εκκλησία.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, με τον ιερέα να αποκαλεί «καρναβάλι» την ηλικιωμένη γυναίκα και να διακόπτει την λειτουργία καλώντας την να αποχωρήσει από τον ναό,  προκάλεσε αίσθηση.

Ο πατέρας Ιγνάντιος, μιλώντας στην ΕΡΤ εξηγεί τους λόγους που έδιωξε την 74χρονη επειδή φορούσε μάσκα: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα; Ειναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό». «Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.

Ο ιερέας έκανε λόγο για…  παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ: «Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ. Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Ο πατέρας Ιγνάντιος πρόσθεσε ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».

Επιπλέον, ο ιερέας της μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου που φέρεται να έχει αποσπαστεί από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους μοναχούς να δηλώνουν «φανατικοί αντιπατριαρχικοί», επιτέθηκε στην Αρχιεπισκοπή και τον αρχιεπίσκοπο: «Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό».

https://www.youtube.com/watch?v=OHWE01F00AA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This