Μύκονος: Προσωπικό με κορωνοϊό στο πολυσύχναστο «Alemagou» των celebrities 

Must Read

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται το νησί της Μυκόνου μετά από κρούσμα που εντοπίστηκε στο πασίγνωστο στέκι των διασήμων, το «Alemagou». 

Το beach bar που αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους celebrities, απασχόλησε την Πολιτική Προστασία και τις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας, με τα έντονα φαινόμενα συνωστισμού, πριν μερικές ημέρες. Εικόνες από συγχρωτισμό ατόμων που διασκέδαζαν ο ένας πάνω στον άλλον, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως μέσα από τα social media όπου οι θαμώνες μοιράζονταν δημόσια τις στιγμές ξέφρενης διασκέδασης στο πολυσυζητημένο beach bar. Μάλιστα, πριν ένα μήνα, οι ελεγκτές είχαν επιβάλλει «λουκέτο» 60 ημερών στο μαγαζί μέχρι τις αρχές Αυγούστου, και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες, για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας.

Με ανακοίνωσή της, η διεύθυνση του διάσημου beach bar διέψευσε τις αρχικές φήμες για κρούσμα κορωνοϊού σε σερβιτόρα, αναφέροντας ότι το άτομο που βρέθηκε θετικό ήταν ένας υπάλληλος γραφείου και ότι προχωρά σε προσωρινό κλείσιμο για απολύμανση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Η ασθενής έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή ενώ ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της, θα αποφασιστεί ένα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This