Η πολιτική αστρολόγος Δ. Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει: «Η νέα σελήνη ανοίγει τον ασκό του αιόλου»

Must Read

Το αποψινό, «άγριο» φεγγάρι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και σκορπά τον τρόμο! Η εκρηκτική αστρολογική ένωση του Λέοντα με τον Ερμή, με φόντο τη Νέα Σελήνη, προκαλεί αναταραχές στον σεληνιακό κύκλο, με ολέθρια αποτελέσματα και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.  Το ντόμινο των αστρολογικών φαινομένων του καλοκαιριού, με τα αλυσιδωτά γεγονότα συνεχίζεται και απόψε, ενώ κορυφώνεται κατά την επόμενη πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας παίρνει… φωτιά, ενώ ο λαός, υπό το βάρος της πανδημίας του κορωνοϊού, που θα σαρώσει ακόμα περισσότερο, και της οικονομικής ύφεσης θα ξεσηκωθεί και θα στραφεί εναντίον των πολιτικών. Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται στο σύμβολο του Λέοντα και στον αστερισμό του Λέοντα. Ωστόσο ευθυγραμμίζονται στενότερα με το σταθερό αστέρι Alphard, που έχει φωλιάσει στην καρδιά του φθονερού όφεως. Τα δηλητήριά του «πνίγουν» την κοινωνία και ο κοινωνικός ιστός στη χώρα μας κλονίζεται.

Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της. Τριγμοί στον κυβερνητικό κύκλο, που ξεπηδούν από την Ηρώδου Αττικού, ενώ πλέον το σενάριο των πρόωρων εκλογών φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Ενταση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να φυλάξει Θερμοπύλες ύστερα από ένα «τυχαίο» ατύχημα που προκαλούν στο Αιγαίο οι Τούρκοι. Μεγίστη, Στρογγύλη, Ρόδος και Λέσβος βρίσκονται στο επίκεντρο της έντασης.

Τα άστρα «συμμαχούν» με τη χώρα μας και βάζουν φρένο στις σκέψεις για διαπραγματεύσεις με τους πολεμοχαρείς γείτονες. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση σηματοδοτεί την ταφόπλακα της Ελλάδας, γιατί, όπως είπε ο Ελύτης, «από τα βάθη φτάνει τους παλιούς καιρούς / βάσανα ξεφορτώνει κι αναστεναγμούς. / Ελα, Χριστέ και Κύριε, λέω κι απορώ / τέτοιο τρελό βαπόρι, τρελοβάπορο, / χρόνους μας ταξιδεύει, δε βουλιάξαμε / χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε».

Όπως είχε προβλέψει για την οργή της φύσης στην έκδοση της Espressο Σαββατοκύριακου της 1ης Αυγούστου (λίγες μέρες μετά ήρθαν δυστυχώς οι φονικές πλημμύρες στην Εύβοια), ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να μας χτυπούν αλύπητα, ενώ και ο Εγκέλαδος δεν θα μας αφήσει σε ησυχία ταρακουνώντας τη νοτιοανατολική Μεσόγειο!

Το νέο φεγγάρι συνδέεται επίσης με τον Αρη στο τετράγωνο του Κρόνου και προκαλεί συναισθήματα απογοήτευσης. Ο πλανήτης «βράζει» απέναντι σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, που με δικτατορική μεθοδολογία αποσκοπεί στην υποταγή λαών και κοινωνιών στον αόρατο εχθρό.

Φονικές πυρκαγιές

Η Γερμανία είναι η χώρα που θα πληρώσει το βαρύτερο τίμημα, με τρομοκρατικές επιθέσεις και φονικές πυρκαγιές. Η Ιταλία θα βιώσει ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ στην Αμερική ο πρόεδρος Τραμπ απέναντι σε όλους θα δώσει τη μάχη για να επιβιώσει πολιτικά, θέλοντας να χαράξει νέους ορίζοντες για ολόκληρο τον πλανήτη. Η πιο ισχυρή επιρροή στο νέο «γράφημα» του φεγγαριού είναι ο Αρης του Κρόνου, που φέρνει συναισθήματα απογοήτευσης. Αντιπροσωπεύει την παγκόσμια οικονομική κρίση και τα απανωτά κραχ που θα συμβαίνουν παντού. Μελλοντικά όμως θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει σε μια αργή αλλά βαθιά ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

Νέα πρόσωπα στη ζωή των Διδύμων, αναγνωρίζονται οι κόποι των Καρκίνων, πέφτουν σε λάθη οι Ζυγοί

Κριός
Nέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, με το πάθος να κυριαρχεί στη ζωή σας! Με τον Αρη να «σημαδεύει» τις κινήσεις σας, πορεύεστε με ενθουσιασμό και γεμάτοι ενέργεια! Ο ζεστός και γενναιόδωρος Λέων, η ευαίσθητη Σελήνη και ο παρορμητικός Ερμής είναι «σύμμαχοί» σας. Νέες γνωριμίες, ρομαντικές σχέσεις και πολύ σεξ συμπληρώνουν το παζλ του επόμενου χρονικού διαστήματος. Απολαύστε τις χαρές της ζωής χωρίς δισταγμούς και φραγμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει κινητικότητα στο χαμηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον Ταύρο, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα. Στο σπίτι μπαίνουν νέες βάσεις χάρη στον Αρη που κλείνει θέματα τα οποία σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και ανοίξτε νέους ορίζοντες. Εξερευνήστε τον ίδιο σας τον εαυτό και θα ανακαλύψετε πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προετοιμάζεται για εσάς μια συναρπαστική περίοδος αναφορικά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, κλείνετε κεφάλαια του χθες και ρίχνετε στον κάλαθο των αχρήστων φήμες και κουτσομπολιά που σας φρέναραν εδώ και καιρό. Βρίσκετε στήριγμα σε έναν φίλο που θα σας εκπλήξει θετικά με τη συμπεριφορά του και θα νιώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά σας νοιάζονται χωρίς ανταλλάγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανακατατάξεις και μάλιστα θετικές στα οικονομικά σας. Βάζετε σε τάξη τις δαπάνες σας και ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές που θα σας δώσουν τις απαραίτητες ανάσες. Η εικόνα σας προς τα έξω γίνεται ολοένα και καλύτερη, ενώ περιουσιακά ζητήματα τακτοποιούνται έπειτα από πολύ καιρό. Στη δουλειά οι κόποι σας αναγνωρίζονται. Παρά την ύφεση, τολμήστε και διεκδικήστε αυτό που σας αναλογεί.

ΛΕΩΝ
Ασχοληθείτε επιτέλους με τον εαυτό σας. Φροντίστε το σώμα σας και θέστε στόχους για να βγείτε από τον λήθαργο στον οποίο έχετε πέσει. Ηρθε η στιγμή, «παρέα» με τον Αρη, να ανοίξετε νέους δρόμους στη ζωή σας. Ο γενναιόδωρος Ηλιος στέκεται και εκείνος δίπλα σας και σας προστατεύει από παγίδες που θα σας στήσουν άτομα υπεράνω υποψίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσωπική σας ζωή έχει ανατροπές. Ηρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με το παρελθόν και να κλείσετε λογαριασμούς από τα παλιά. Αυτό μπορεί να σας τρομάζει, όμως τολμήστε το. Θα βρείτε έτσι την εσωτερική γαλήνη που αναζητείτε απεγνωσμένα. Ο Αρης που «συγκατοικεί» μαζί σας θα σας βοηθήσει να άρετε τις όποιες αμφιβολίες έχετε για δέσμευση στο συναισθηματικό κομμάτι.

ΖΥΓΟΣ
Πείτε «ναι» σε μια αρχή για μια νέα φιλία, που μπορεί μελλοντικά να καλύψει και το κενό της συντροφικότητας που αισθάνεστε πως υπάρχει. Πρέπει να αποκτήσετε περισσότερη κοινωνικότητα (να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της πανδημίας), γιατί η αποξένωση δεν θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Καλές οι κοινωνικές συναναστροφές στο διαδίκτυο, στις οποίες το έχετε ρίξει τώρα τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι λύση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέοι ορίζοντες στην καριέρα σας παρά την κρίση, ειδικά για όσους εργάζεστε σε μεγάλες εταιρίες.  Είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε προσοχή στο επόμενο βήμα σας στον εργασιακό τομέα. Οι έπαινοι και τα «μπράβο» μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να έχουν και οικονομικό αντίκρισμα. Απολαύστε τη θετική πορεία στον επαγγελματικό δρόμο σας και αξιοποιήστε την κινητικότητα σε επίπεδο εργασιών στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάντε ένα ταξίδι, ακόμη και τώρα, το έχετε ανάγκη. Εχετε βάλει κάτω τον εαυτό σας και τον πατάτε διαρκώς, χωρίς να τον αφήνετε να πάρει ανάσα. Λάθος! Επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό, αποφύγετε τον συγχρωτισμό και πιστέψτε με στον γυρισμό θα ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας ανανεωμένοι. Αν δεν το έχετε καταλάβει έρχεται δύσκολος χειμώνας και πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναφορικά με τα οικονομικά σας κοιτάξτε το συμφέρον σας και σταματήστε να είστε το θύμα άλλων, ακόμη και αν αυτοί προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον τους οποίους γνωρίζετε ποιοι είναι. Είπαμε να βοηθάτε τους άλλους, αλλά εσείς το έχετε παρακάνει. Ερωτικά αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας. Μια νέα γνωριμία θα βάλει χρώμα στη ζωή σας και θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ηρθε η στιγμή να δώσετε έμφαση σε μια ρομαντική σχέση που σας κτυπά την πόρτα. Μην είστε ούτε καχύποπτοι ούτε διστακτικοί. Αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά και θα σας βγει σε καλό. Το ταξίδι που θα διανύσετε με τον νέο σας έρωτα θα είναι συναρπαστικό και οι όποιες εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα σταθούν εμπόδιο στο νέο love story.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσέξτε την ευαίσθητη υγεία σας και ακούστε τα καμπανάκια που κτυπά ο οργανισμός σας. Ως πρώτο μέτρο απλοποιήστε την καθημερινότητά σας. Δεν είναι περίοδος για νέα βάρη και άγχη. Γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί και μην κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Δώστε ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σε έναν συνεργάτη σας. Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός…

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This