Λαμία: Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί βανδάλιζαν Ι.Χ.

Must Read

Δεν είχαν τι να κάνουν τρεις ανήλικοι αλλοδαποί και για να σκοτώσουν την ώρα τους έσχιζαν με σουγιά, τα λάστιχα με σταθμευμένων αυτοκινήτων Ι.Χ., σε περιοχή της Λαμίας.

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν τις έρευνες.

Οι δολιοφθορές ξεκίνησαν από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, από τους άντρες της Άμεσης Δράσης, την Τετάρτη, έπειτα από 10 καταγεγραμμένα περιστατικά,

Στην κατοχή των τριών βανδάλων βρέθηκαν τρεις αναδιπλούμενοι σουγιάδες. Οι δράστες οδηγήθηκαν, αμέσως, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας από όπου τους ασκήθηκε δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς τους των τριών ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας εκ των οποίων ένας από αυτούς, μαζί με το παιδί του, δεν διέθετε νομιμοποιητικά χαρτιά για την παραμονή στη χώρα.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This