Τουλουπάκη για τη διάρρηξη σπίτι της: «Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν!»

Must Read

«Εχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν!», ήταν η πρώτη αντίδραση της Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της, από όπου, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο, ψάχνοντας κάτι…

Δείτε ακόμα: Παρακράτος! Διέρρηξαν το σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη!

Σύμφωνα με την Μαίρη Μπενέα και τις dikografies.blogspot.com το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη, συνέπεσε με την αποκάλυψη των «Δικογραφιών» ότι, δεν έχει υποβληθεί αίτημα αντικατάστασης της από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, στο 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να συνεδριάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι «Δικογραφίες» επικοινώνησαν με την εισαγγελέα, η οποία επέστρεφε σήμερα από τη γεννέτειρα της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι, διέρρηξαν το σπίτι της, ενώ βρισκόταν εν πλω.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς ήταν εξαιρετικά ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη  εικόνα για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της, μετά από τη διάρρηξη. Όπως είπε στις «Δικογραφίες» το πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί – πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρισε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό, που έψαχναν…

Ήταν τέτοια η αγωνία ή η μανία τους, που όπως είπε η εισαγγελέας στις «Δικογραφίες» έψαχναν για έγγραφα, ακόμη και στο… πιάνο! Έντρομη η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα, που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα λόγια της κ. Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.

πηγή: dikografies.blogspot.com 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This