Γάμος με 1.800 καλεσμένους στα Χανιά! Όταν η ΕΛ.ΑΣ απέκλεισε τον χώρο της δεξίωσης έστησαν γλέντι στον δρόμο

Must Read

Ο κορωνοϊός «αλωνίζει» την Ελλάδα, αλλά κάποιοι αμετανόητοι αδιαφορούν για τη συνεχή άνοδο των κρουσμάτων και συνεχίζουν να διοργανώνουν και να συμμετέχουν σε γλέντια όπου οι καλεσμένοι φτάνουν ή ακόμα και ξεπερνούν τα 1.000 άτομα!

Στα Χανιά νεόνυμφο ζευγάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να συμμορφωθεί με το περιοριστικό μέτρο που ορίζει την παρουσία 50 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς έκανε το γαμήλιο γλέντι όπως το είχε προγραμματίσει, δηλαδή με… 1.800 προσκεκλημένους!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το απόγευμα του Σαββάτου και μετά την τέλεση του μυστηρίου σε εκκλησία του Αποκόρωνα οι καλεσμένοι ξεκίνησαν να πηγαίνουν στον υπαίθριο χώρο όπου θα γινόταν η γαμήλια δεξίωση, αλλά διαπίστωσαν με μεγάλη τους έκπληξη ότι η περιοχή είχε περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με… κατεβασμένα τα μούτρα έκαναν αναστροφή για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, αφού το γλέντι είχε ματαιωθεί. Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία της ιστοσελίδας, που δείχνει τα ατελείωτα άδεια τραπέζια στα οποία θα κάθονταν οι εκατοντάδες καλεσμένοι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν κατάφερε να απομακρύνει τους καλεσμένους που γιουχάιζαν και αποδοκίμαζαν τους ένστολους. Έτσι το γλέντι στήθηκε στη μέση του δρόμου, με τη νύφη να σύρει τον χορό, ενώ όσοι καλεσμένοι δεν κατόρθωσαν να κάτσουν σε τραπέζι, φορτώνονταν με… ταπεράκια φαγητά και φιάλες ουίσκι για το σπίτι όπως αναφέρει το zarpanews.gr!

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Κάτω Αχαΐα, καθώς η Αστυνομία επενέβη και διέλυσε γαμήλιο γλέντι στο οποίο διασκέδαζαν 450 καλεσμένοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας από τον κωρονοϊό!

Τα μεσάνυχτα

Σύμφωνα με το tempo24.news, σε οργανωμένη επιχείρηση που έκαναν με τη συνδρομή δυνάμεων από την Πάτρα, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας πήγαν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε σπίτι όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το γαμήλιο γλέντι. Διαπίστωσαν ότι επικρατούσε το αδιαχώρητο και η μουσική από dj έπαιζε στη διαπασών. Περίπου 120 καλεσμένοι συνωστίζονταν στο εσωτερικό του σπιτιού και άλλοι 300 βρίσκονταν στους εξωτερικούς χώρους δίχως να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ για μάσκα ούτε λόγος! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα ενός εκ των νεονύμφων με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης, και του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This