Ασφυξία στα ΜΜΜ: «Κάνε στην άκρη, θέλω να κατέβω» φώναζαν σε άνδρα με σπασμένο πόδι (video)

Must Read

Οι εκδρομείς επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές και εικόνες συνωστισμού στις μεγάλες πόλεις γίνονται όλο και πιο συχνές, αυξάνοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί πανικό και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με τους καυγάδες μεταξύ των επιβατών να είναι συχνό φαινόμενο.

Στα περισσότερα δρομολόγια, οι επιβάτες «στριμώχνονται» και σε καμία περίπτωση δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Τις εικόνες «ντροπής» που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στις συγκοινωνίες της Αθήνας, κατέγραψε η κάμερα του Star, όπως το σοκαριστικό περιστατικό με έναν άνδρα ο οποίος είχε σπασμένο πόδι και προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Ο άνδρας βρισκόταν όρθιος μπροστά στην πόρτα, στριμωγμένος, καθώς παρά την κατάστασή του κανένας δεν του παραχώρησε μια θέση. Μάλιστα, μια γυναίκα προσπαθώντας να κατέβει στην στάση που ήθελε, άρχισε να τον σπρώχνει, φωνάζοντάς του: «Κάνε στην άκρη, θέλω να κατέβω».

Ο κόσμος διαμαρτύρεται συνεχώς για την έλλειψη συχνών δρομολογίων,και το συνωστισμό που δημιουργείται, ιδιαίτερα σε καιρό έξαρσης της πανδημίας στη χώρα.

Οι επιβάτες δεν μπορούν να προστατευτούν από τον φονικό ιό, αφού η κυβέρνηση ακόμα προσλαμβάνει προσωπικό και «βγάζει» στην κυκλοφορία τα επιπλέον οχήματα για την αύξηση των δρομολογίων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This