Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Ασφυξία στα ΜΜΜ: «Κάνε στην άκρη, θέλω να κατέβω» φώναζαν σε άνδρα με σπασμένο πόδι (video)

Οι εκδρομείς επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές και εικόνες συνωστισμού στις μεγάλες πόλεις γίνονται όλο και πιο συχνές, αυξάνοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί πανικό και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με τους καυγάδες μεταξύ των επιβατών να είναι συχνό φαινόμενο.

Στα περισσότερα δρομολόγια, οι επιβάτες «στριμώχνονται» και σε καμία περίπτωση δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Τις εικόνες «ντροπής» που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στις συγκοινωνίες της Αθήνας, κατέγραψε η κάμερα του Star, όπως το σοκαριστικό περιστατικό με έναν άνδρα ο οποίος είχε σπασμένο πόδι και προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Ο άνδρας βρισκόταν όρθιος μπροστά στην πόρτα, στριμωγμένος, καθώς παρά την κατάστασή του κανένας δεν του παραχώρησε μια θέση. Μάλιστα, μια γυναίκα προσπαθώντας να κατέβει στην στάση που ήθελε, άρχισε να τον σπρώχνει, φωνάζοντάς του: «Κάνε στην άκρη, θέλω να κατέβω».

Ο κόσμος διαμαρτύρεται συνεχώς για την έλλειψη συχνών δρομολογίων,και το συνωστισμό που δημιουργείται, ιδιαίτερα σε καιρό έξαρσης της πανδημίας στη χώρα.

Οι επιβάτες δεν μπορούν να προστατευτούν από τον φονικό ιό, αφού η κυβέρνηση ακόμα προσλαμβάνει προσωπικό και «βγάζει» στην κυκλοφορία τα επιπλέον οχήματα για την αύξηση των δρομολογίων…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ