Τετάρτη 16/6/2021

Η γενοκτονία των Ελλήνων σε πλήρη εξέλιξη

Η υπαγωγή της χώρας στις αλυσίδες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το 2010, αποδείχτηκε ολέθρια όχι μόνο οικονομικά για την Ελλάδα αλλά δημιούργησε και θέμα επιβίωσης των Ελλήνων. Ήταν το εφαλτήριο για την έναρξη συρρίκνωσης του πληθυσμού η οποία συνεχίζεται αμείωτη μέχρι και σήμερα. Ένα εθνικό έγκλημα!

Οι κύριοι Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ, δεν δημιουργεί μόνο οικονομικές παρενέργειες, αλλά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις πληθυσμιακή μείωση της χώρας που πέφτει στα χέρια των «ειδικών« του!
Η Ελλάδα δυστυχώς όχι μόνο δεν απετέλεσε εξαίρεση, αλλά το έγκλημα το οποίο διέπραξαν συνιστά τον ορισμό της γενοκτονίας ενός εθνικού πληθυσμού. Συνιστά μία εθνοκάθαρση.

Τα στοιχεία συγκλονίζουν. Σε 10 χρόνια πάνω από ένας στους τρεις Έλληνες θα είναι άνω των 65 ετών. Απέναντι μάλιστα σε μία Τουρκία που αυξάνει ραγδαία τον πληθυσμό της.

Η Ελλάδα μάλιστα όπως αποκαλύπτει το αυριανό Παρόν, είναι στην έκτη θέση παγκοσμίως με την μεγαλύτερη συρρίκνωση του πληθυσμού σε παραγωγική ηλικία! Ενώ εάν συνεχίσουμε έτσι, το 2050 θα είμαστε τέταρτη χώρα στον κόσμο! Αυτό φυσικά έχει και οικονομικό αποτέλεσμα αφού η Ελλάδα θα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη μείωση του συνολικού δείκτη παραγωγικότητας στο σύνολο των χωρών της ΕΕ.

Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ήταν η μοναδική κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπεράσουν οι γεννήσεις τους θανάτους, τις τελευταίες δεκαετίες

Και όσον αφορά την ποιότητα ζωής; Οι Έλληνες άνω των 70 ετών είναι πολύ λιγότερο υγιείς  από τους συνομήλικους τους στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτό κι αν είναι αδιανόητο. Ειδικά όταν η Ελλάδα παρέχει την υψηλότερη ποιότητα τροφής και το καλύτερο κλίμα σε όλη την Ευρώπη. Εθνικός όλεθρος με πολιτικούς υπεύθυνους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ