Σάββατο 12/6/2021

Ποιος κορωνοϊός; Στα Σφακιά οι καραβιές πάνε σύννεφο! (video)

Τι και αν τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με την μέρα… Τι και αν οι ειδικοί προειδοποιούν για τον συγχρωτισμό και τον φονικό ιό… Στα Σφακιά πέρα βρέχει!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η τοπική ιστοσελίδα «Zarpanews», απίστευτος συνωστισμός σημειώθηκε χθες σε δρομολόγιο από τη Γαύδο προς την Χώρα Σφακίων. Το πλοίο έφυγε γεμάτο από την Γαύδο σε σημείο που όχι μόνο δεν χωρούσαν να επιβιβαστούν αμάξια και μηχανάκια, αλλά και σε σημείο που το καραβάκι έφυγε απευθείας για Χώρα Σφακίων χωρίς να πραγματοποιήσει τις ενδιάμεσες στάσεις σε Αγία Ρουμέλη και Λουτρό.

Στη συνέχεια, επέστρεψε και πραγματοποίησε το δρομολόγιο από Αγια Ρουμέλη και Λουτρό προς Χώρα Σφακίων, ενώ και πάλι ήταν φορτωμένο με τουλάχιστον 700 άτομα. Μάλιστα, ήταν τόσο γεμάτο που πολλοί επέλεξαν να καθίσουν μέσα στα αυτοκίνητά τους. 

Υπενθυμίζεται ότι έχουν επιβληθεί μια σειρά μέτρων στα Χανιά για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, ωστόσο στα καραβάκια δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός έλεγχος πέρα από την ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ