Πέμπτη 17/6/2021

«Εκείνοι που διέσπειραν τον κορωνοϊό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα», λέει ο Πρόεδρος εργαζομένων του «Ευαγγελισμού» (video)

Ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρας, αναφέρθηκε στο συμβάν με τον 26χρονο που έφυγε από το νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και ενώ επρόκειτο να εισαχθεί. Σχολίασε επίσης ότι για τη διασπορά του κορωνοϊού «φταίνε τα πλουσιόπαιδα»!

Δείτε ακόμα: Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: Νεαρός θετικός στον κορωνοϊό το έσκασε

Ο κ. Σιώρας επιπλέον μίλησε για το πρόβλημα με τον τεράστιο όγκο ασθενών που δέχεται το νοσοκομείο προκειμένου να κάνουν το τεστ κορωνοϊού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Σχολιάζοντας την αυξημένη διασπορά του ιού στην κοινότητα, ο κ. Σιώρας έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει αντιδράσεις: «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα… Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ