Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο λόγω κορωνοϊού

Must Read

Αναβλήθηκε το 49ο φεστιβάλ βιβλίου, το οποίο θα πραγματοποιούταν, όπως κάθε χρόνο, και συγκεκριμένα τον μήνα Σεπτέμβριο, στο Ζάππειο. Ταυτόχρονα, ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Σ.ΕΚ.Β. αναφέρονται τα εξής:

«To Δ.Σ του Σ.ΕΚ.Β με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο 2020 με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1), λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ.

Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση.»

Επίσης ενημερώνει τα μέλη του ότι: «από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10.00 – 15.00 μπορούν να παραλαμβάνουν την επιταγή τους στα γραφεία του Σ.ΕΚ.Β. ( Χαριλάου Τρικούπη 54 στον 3ο όροφο)».

Τέλος δηλώνει ότι «αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This