Παραλίγο παιδοκτόνος τραυμάτισε το γιο του με κουζινομάχαιρο και εξαφανίστηκε!

Must Read

Πάγωσε τη Μεσσηνία το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο που χτύπησε με κουζινομάχαιρο τον γιο του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, σε χωριό της δυτικής Μάνης, και, κατόπιν, εξαφανίστηκε!

Το αιματηρό συμβάν έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο 80χρονος καβγάδισε άγρια λόγω προσωπικών διαφορών με τον 49χρονο γιο του, με τον οποίο ζουν στο ίδιο σπίτι. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο ηλικιωμένος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και κινήθηκε απειλητικά κατά του παιδιού του. Ο 49χρονος τα έχασε και στην προσπάθειά του να προστατευτεί άπλωσε το δεξί του χέρι όπου δέχτηκε τη μαχαιριά.

Μετά την πράξη του, ο πατέρας του έσπευσε να εξαφανιστεί και, παρά τις έρευνες, δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ ο γιος του πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του, το οποίο, ευτυχώς, ήταν επιπόλαιο.

Σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας δικογραφία με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This