Δικάζονται οι δύο Έλληνες για την αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρά

Must Read

Οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν για τα όσα έγιναν στο Τυμπάκι την περασμένη εβδομάδα δικάζονται σήμερα. Είναι κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών στην αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Ελλήνων στη Μεσαρά.

Νωρίτερα στην εβδομάδα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 22 Πακιστανοί που είχαν συλληφθεί. Μοναδική τους υποχρέωση δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν όλα τα νόμιμα έγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Το ιστορικό της αιματηρής συμπλοκής στη Μεσαρά

Ομάδα Πακιστανών και Ελλήνων συνεπλάκησαν στις 29 Αυγούστου με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν σοβαρά. Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Τυμπάκι και άρχισαν να λογομαχούν. Σύντομα τα αίματα άναψαν και η κατάσταση ξέφυγε, καθώς οι άνδρες έπιασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους (ξύλα, αυτοσχέδια όπλα, καδρόνια) και άρχισαν να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή συνεχίστηκε και σε άλλα στενά της περιοχής, καθώς οι ομάδες κυνηγούσαν η μία την άλλη, ώσπου έφτασαν άνδρες της αστυνομίας στο σημείο και προχώρησαν σε δεκάδες συλλήψεις.

Δείτε ακόμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση Πακιστανών κατά Ελλήνων

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν σοβαρά πέντε Έλληνες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, ενώ λίγο αργότερα οι δύο από αυτούς διακομίσθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, οι αρχές προχώρησαν σε 22 συνολικά συλλήψεις, ενώ μετά την άγρια συμπλοκή ισχυρή αστυνομική δύναμη κατέκλυσε τους δρόμους του Τυμπακίου, έπειτα από παρέμβαση του δημάρχου Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν ένα καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε. Ως αποτέλεσμα, λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This