Τρίτη 15/6/2021

Ιδιοκτήτης αποθήκης στον Ρέντη απήγαγε υπάλληλο του για 20.000 ευρώ

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/09/2020) στην λαχαναγορά του Ρέντη, όταν Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών, μαζί με άλλους τρεις υπαλλήλους του, αραβικής καταγωγής, απήγαγαν τον Έλληνα υπάλληλο του προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θεοδόση Πάνου, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης αρχικά επικοινώνησε με τους συγγενής του Έλληνα, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη, και τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν, στη συνέχεια όμως του φάνηκε μικρό το ποσό και τους ζήτησε 20.000 ευρώ.

Οι συγγενείς του υπαλλήλου επικοινώνησαν με τις αρχές στην Κρήτης, και η αστυνομία με τη σειρά της, με τους συναδέλφους του άτυχου υπαλλήλου στο Μοσχάτο.

Η Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου πήγαν στην αποθήκη του Αιγύπτιου, τον οποίο και συνέλαβαν μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του. Ο απαχθείς ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη της αποθήκης, ο Έλληνας υπάλληλος τον έκλεβε από το ταμείο της επιχείρησης και είχε αποσπάσει πάνω από 20.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ