Τρίτη 3/8/2021

«Μαθαίνουμε Ασφαλείς»: Το υπουργείο Παιδείας φροντίζει για την υγεία των μαθητών με νέο τηλεοπτικό σποτ (video)

Από σήμερα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας θα προβάλλεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που ως στόχο της έχει να υπογραμμίσει τα μέτρα προστασίας και πρόληψης για τους μαθητές, δίνοντας έμφαση στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

Μάλιστα, η καμπάνια ενημέρωσης με στόχο την ομαλή έναρξη λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών και την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων, από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, μέτρων προστασίας, ενισχύεται και με μία νέα ιστοσελίδα.

Στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.org περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ και, γενικότερα, ενημέρωση για όλες τις ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ταυτόχρονη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν προτεραιότητα για το υπουργείο, το οποίο «πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να “Μαθαίνουμε Ασφαλείς».

  • Δείτε το animation σποτάκι του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ