Γυναικείο χέρι πίσω από τους πυροβολισμούς σε βάρος πρώην προπονητή της πυγμαχίας στην Πάτρα; Τι ερευνά η Ασφάλεια…

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Πάτρας για την εξιχνίαση της ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε βάρος πρώην  προπονητή της πυγμαχίας!

Ο εκπαιδευτής σκύλων και πρώην προπονητής πυγμαχίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένοπλη επίθεση περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του. Όταν το παραλίγο θύμα επέστρεψε στο σπίτι του, θέλησε να βγάλει τον σκύλο του. Βγαίνοντας στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του. Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες.

Όπως αναφέρουν στο thebest.gr, πηγές της Αστυνομίας, το παρολίγον θύμα της επίθεσης υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεση, γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει διαφορές. Ωστόσο, η γυναίκα όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This