Πολιτική Προστασία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έξι μήνες η Ανατολική Αττική!

Must Read

Για έξι ολόκληρους μήνες «μπαίνουν» σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη!

Ειδικότερα, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Ενότητες Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδος και Καλυβίων – Θορικού του Δήμου Σαρωνικού, καθώς και η Δημοτική Ενότητα Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Οι προαναφερθείσες περιοχές «μπαίνουν» σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να καταστεί δυνατή η επαρκής διαχείριση των ποικίλων συνεπειών από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αυτές την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This