Δευτέρα 21/6/2021

Πολιτική Προστασία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έξι μήνες η Ανατολική Αττική!

Για έξι ολόκληρους μήνες «μπαίνουν» σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη!

Ειδικότερα, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Ενότητες Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδος και Καλυβίων – Θορικού του Δήμου Σαρωνικού, καθώς και η Δημοτική Ενότητα Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Οι προαναφερθείσες περιοχές «μπαίνουν» σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να καταστεί δυνατή η επαρκής διαχείριση των ποικίλων συνεπειών από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αυτές την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ