Τρίκαλα: Βανδάλισαν Δημοτικό σχολείο 48 ώρες πριν ανοίξει

Must Read

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκονται οι υπεύθυνοι του Δημοτικού στο Διαλεχτό Τρικάλων, καθώς βάνδαλοι προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο σχολείο μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ως αποτέλεσμα, οι φορείς του ιδρύματος κάνουν «αγώνα δρόμου» ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα.

Οι άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα του σχολείου τα ξημερώματα του Σάββατου και άδειασαν στις αίθουσες και πάνω στους υπολογιστές το περιεχόμενο των πυροσβεστήρων, καλύπτοντας τα πάντα με ένα παχύ στρώμα άσπρης σκόνης! Οι βανδαλισμοί αποκαλύφθηκαν το πρωί και ενημερώθηκε ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν επιτόπια έρευνα, ενώ τα συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων ξεκίνησαν άμεσα τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι αίθουσες. Βέβαια, θα ακολουθήσει και απολύμανση των χώρων ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This