Πρώτη μέρα στο σχολείο: Δεν επετράπη η είσοδος σε παιδιά χωρίς μάσκα (video)

Must Read

Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία όλης της χώρας. Όπως αναμενόταν, έκαναν την εμφάνισή τους και παιδιά χωρίς να έχουν μάσκα, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, οι οποίοι εξέφρασαν τη διφωνία τους για τη χρήση της μάσκας από τους μαθητές. Αποτέλεσμα ήταν να μην επιτραπεί η είσοδος σε όσα παιδιά δεν είχαν μαζί τους μάσκα.

Δείτε ακόμα: Καλή και ασφαλή σχολική χρονιά σε όλους! Το πρόγραμμα της ημέρας και το ενδεχόμενο «λουκέτου»

Σε σχολείο της Πάτρας, δεν επετράπη η είσοδος σε 5 παιδιά γιατί δεν φορούσαν μάσκες.

Στο 55ο δημοτικό σχολείο Πάτρας βρέθηκε το MEGA και μίλησε με τον Αλέξανδρο Αγγελή, για την απόφασή του να μην φορέσουν τα παιδιά του μάσκα, απόφαση εξαιτίας της οποίας τα παιδιά δεν έγιναν δεκτά εντός του σχολείου.

«Φυσικά και δεν θέλω να βάλουν τα παιδιά μου μάσκα. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θανάτους η μάσκα, όπως έγινε στην Κίνα. Αποφάσισε η ανέτοιμη και ανέντιμη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να μην αφήσει τα παιδιά να αγιαστούν. Δικαίωμά του μέχρι να λήξει η θητεία του. Μας έχουν πει ψέματα, αναιρούν τα ψέματα. Μας λένε ότι πλέον η μάσκα κάνει καλό. Δεν δίνεται βήμα στους επιστήμονες που λένε ότι η μάσκα δεν κάνει καλό. η άποψη ενός γονέα είναι ελάχιστη μπροστά στην άποψη ειδικών», σημείωσε ο κ. Αγγελής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This