Κυριακή 13/6/2021

Μάνα πυρ και μανία για τη μάσκα του γιου της:  «Εγώ αυτό το μπ@ρδ@λο δεν το θέλω!» (video)

Η πολυαναμενόμενη πρώτη μέρα επιστροφής στα σχολεία, υπό τους νέους κανονισμούς και τα νέα μέτρα, είχε μεταξύ άλλων και τις εντάσεις, όπως είχαν προειδοποιήσει μέσα από τις τελευταίες τους διαμαρτυρίες, οι αρνητές της μάσκας. 

Η πλειοψηφία των γονιών δείχνει να έχει αποδεχτεί το νέο μέτρο, με αρκετούς να παραδέχονται ότι υπακούουν αναγκαστικά στους κανονισμούς χωρίς πιστεύουν ότι το μέτρο θα είναι αποτελεσματικό όταν στην τάξη επιστρέφει ο ίδιος αριθμός μαθητών. Εκείνοι όμως που θεωρούν ότι η χρήση μάσκας θα προκαλέσει προβλήματα υγείας στα παιδιά τους, αρνούνται κατηγορηματικά το νέο μέτρο και επιμένουν να αντιτίθεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μητέρα ενός μαθητή στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η οποία ξέσπασε στον γιο της που έλαβε μια από τις δωρεάν μάσκες που μοιράστηκαν σε μερικά σχολεία σήμερα.

Η μητέρα ισχυριζόταν ότι οι μάσκες που κατασκευάστηκαν για να παραδοθούν στους μαθητές κρίθηκαν ακατάλληλες  την Παρασκευή και αφού την πέταξε στο έδαφος φώναξε «εγώ αυτό το μπουρδέλο δεν το θέλω!» Σύμφωνα με το GRtimes, η μητέρα ζήτησε να δει αμέσως τον διευθυντή για να της δώσει εξηγήσεις, ενώ στο βίντεο, ο γιος της φαίνεται να δυσανασχετεί με το εξαγριωμένο ύφος της μητέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ