Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πιτσιρίκες απαντούν πώς είναι το μάθημα με μάσκα: «Δεν μπορώ να δω τον δάσκαλό μου και δεν αναπνέω» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;» λένε οι ιστορικοί στίχοι του Διονύση Σαββόπουλου, όμως η κυβέρνηση κατάφερε να… κρύψει τα παιδιά πίσω από τεράστιες μάσκες XL που μοίρασε δωρεάν στα σχολεία. 

Τα παιδιά επέστρεψαν στα θρανία τους υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες και καλούνται να εκπαιδευτούν και συνηθίσουν τη νέα κανονικότητα. Ωστόσο, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.  

Δημοσιογράφος του Ant1, ρώτησε μικρές μαθήτριες έξω από δημοτικό σχολείο πώς τους φαίνεται το μάθημα με τη μάσκα κι εκείνα απάντησαν «χάλια», εξηγώντας ότι τα δυσκολεύει στην αναπνοή αλλά και βλέπει τον δάσκαλο και τους συμμαθητές της. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει ότι πρέπει να συμβιβαστεί αφού το ζήτησαν οι γιατροί. 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ