Έβαλαν πάλι φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου, αλλά πρόλαβε να την ελέγξει η Πυροσβεστική (video)

Must Read

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής γλίτωσε τα χειρότερα στο ΚΥΤ Σάμου, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά που έκαψε τρία κοντέινερ στη νότια πλευρά της δομής, στο χώρο των ασυνόδευτων ανηλίκων. Όπως είπε ο διοικητής της ΠΥ Σάμου αντιπύραρχος Γεώργιος Μιαούλης, πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο για την αποφυγή επεισοδίων, αλλά και το πέρασμα των διαμενόντων στο ΚΥΤ προς την πόλη.

Η φωτιά έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη 42χρονου Σύρου και την ταυτοποίηση ενός 20χρονου από την Γκάμπια, για τη φωτιά της περασμένης Τρίτης πλησίον του ΚΥΤ, ως αντίδραση μετά την ανακοίνωση κρουσμάτων κορωνοϊού εντός της δομής.

με πληροφορίες από samosvoice.gr και samostoday.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This