Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μηνύει όσους μετέδωσαν ψευδείς ειδήσεις ότι τα αδέσποτα είναι ύποπτα για τη διασπορά του Covid-19

Must Read

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για τις αναληθείς αναφορές ότι τα αδέσποτα ζώα αποτελούν επικίνδυνους φορείς κορωνϊού.

Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, έχοντας θέσει υπόψη του Εισαγγελέα σχετικό αναληθές κείμενο το οποίο έχει αναπαραχθεί σε ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει ρητά ότι επιφυλάσσεται να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς οι ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται θίγουν το κύρος του».

Επίσης στη μηνυτήρια αναφορά τονίζεται ότι «διαδίδεται το ψευδές γεγονός ότι τα αδέσποτα σκυλιά ‘αποτελούν επικίνδυνους φορείς COVID-19 καθώς και ότι είναι ύποπτα για τη διασπορά της νόσου, διάδοση που μπορεί να ενσπείρει φόβο και ανησυχία στους πολίτες».

Τέλος ο Δήμος Θεσσαλονίκης «παρακαλεί για τις ενέργειες της Εισαγγελίας για τις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες παράνομες πράξεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This