Μεγάλη «μπάζα» της ΕΛ.ΑΣ. με 47 κιλά χασίς, κόκα και χιλιάδες χάπια ecstasy από εξάρθρωση σπείρας στα Εξάρχεια

Must Read

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Εξαρχείων και στους πέριξ δρόμους προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης αργά την Τρίτη 22/09.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατόπιν επιχείρησης με τη συνδρομή και Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., συνέλαβε τρεις άνδρες (ηλικίας 32, 32 και 42 ετών) και μια 33χρονη γυναίκα, μέλη της οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Από τις έρευνες στα σπίτια και στις «καβάτζες» των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 47.494 γραμμ., ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα») βάρους 1.406 γραμμ., ποσότητα κοκαΐνης βάρους 574 γραμμαρίων, 2.000 δισκία ecstasy, 88 φιαλίδια με έλαιο κάνναβης, ένα φιαλίδιο με MDMA, 11 ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.180 ευρώ, ένα μαχαίρι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 14 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο τρίφτες κάνναβης, διάφορα κλειδιά, έγγραφα και σημειώσεις, ένα I.X.E. αυτοκίνητο, καθώς και τρεις μοτοσικλέτες.

Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς, το οικονομικό όφελος που θα αποκόμιζε η οργάνωση από τη διάθεση των κατασχεθέντων, υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ήδη αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This