Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Απανωτές παρατάσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για τα περιφερειακά λιμάνια

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νέα παράταση, αυτή τη φορά για τις 19 Οκτωβρίου, έδωσε η διοίκηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό παραχώρησης της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του υπόγειου φυσικού χώρου του κοιτάσματος φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα» ως χώρου αποθήκευσης φυσικού αερίου.

Αρχικά είχε οριστεί πως οι υποψήφιοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε και σε παράταση των διαγωνισμών για την πώληση των οργανισμών λιμένων Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας καθώς και για την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού στο λιμάνι της Καβάλας. Ως ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για τα τρία λιμάνια είχε οριστεί η επόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Τελικά, ο διαγωνισμός για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) παρατείνεται κατά δύο εβδομάδες, για την παραχώρηση του εμπορευματικού βραχίονα του λιμένος Καβάλας κατά τρεις εβδομάδες και για την πώληση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) κατά τέσσερις εβδομάδες.

Η παράταση για τα περιφερειακά λιμάνια θεωρούνταν σίγουρη, καθώς δεν έχουν διαμορφωθεί οριστικά τα σχήματα που θα τα διεκδικήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ